Makaron fusilli trójkolorowy bio 500g ALCE NERO Zobacz większe

MAKARON FUSILLI TRÓJKOLOROWY BIO 500G

1303

Nowy produkt

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

9,80 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Makaron Fusilli Trójkolorowy pochodzi z pierwszorzędnej ekologicznej mąki pochodzącej z pszenicy durum. Dzięki procesowi pełnego przemiału zawiera w sobie znacznie więcej substancji odżywczych jak witaminy i minerały niż jego inne odpowiedniki. Do jego produkcji nie są używane jaja, dzięki temu może być spożywany również przez wegetarian. Makaron Fusilli to idealny dodatek do posiłków  dla osób cierpiących na problemy układu pokarmowego.

Skład:

Mąka durum*, suszone pomidory*(4%), suszony szpinak* (1,8%).

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli IT CPB 4966 T 060018.

Wartość odżywcza w 100g:

  • wartość energetyczna - 1459 kJ (344 kcal)

  • białko - 12,4 g

  • węglowodany - 69,7 g, w tym cukier - 2,8 g

  • tłuszcz - 1,7 g, w tym cukier - 0,5 g

  • błonnik - 4,1 g

  • sód - 0,004 g

Sposób przygotowania:

100 g makaronu na 1 litr wody. Czas gotowania 8 min.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

MAKARON FUSILLI TRÓJKOLOROWY BIO 500G

MAKARON FUSILLI TRÓJKOLOROWY BIO 500G