MĄKA RYŻOWA B/G 400g INCOLA Zobacz większe

MĄKA RYŻOWA B/G 400g INCOLA

939

Nowy produkt

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

6,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Mąka ryżowa jest produktem bezglutenowym, niealergizującym, bezpiecznym dla osób z nietolerancja glutenu w diecie. Szerokie zastosowanie znajduje ona w kuchni japońskiej. Produkowana jest z ryżu białego. Posiada delikatny słodkawy smak, stąd też doskonała jest do słodkich wypieków, naleśników, lecz także do bezmięsnych kotletów oraz wypieku chleba.

 

Wstępnie skleikowana mąka ryżowa znakomicie wiąże. Dlatego na każde 100 g mąki ryżowej wykorzystanej do wypieku, warto jest dodać 10 g mąki skleikowanej.

 

Skład:

mąka ryżowa 100%

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

MĄKA RYŻOWA B/G 400g INCOLA

MĄKA RYŻOWA B/G 400g INCOLA